SAMFUNNSANSVAR
Se hele rapporten
CSR fornyersektoren - 3.jpg

Tildelt årets pasientsikkerhetspris for omsorgsinnovasjon

Daglig leder ved Oppsalhjemmet fikk den prestisjetunge prisen for mangeårig lederskap for å fremme pasientsikkerhetsarbeid.

Under den årlige Helsekonferansen i regi av Helsedepartementet, ble daglig leder Elin Haug Nygård ved det Norlandia-drevne Oppsalhjemmet tildelt årets Pasientsikkerhetspris av helseminister Bent Høie.

Helseministeren sa blant annet at årets prisvinner har imponert juryen over tid gjennom å levere gode resultater og for å ha utviklet en systematisk tilnærming til pleie- og omsorgsarbeidet.
 
Elin understreket veldig raskt at hun delte prisen med alle kollegene på Oppsalhjemmet, og at tildelingen er et resultat av meget godt teamarbeid over mange år.
 
- Det å få en slik pris gir oss ingen grunn til å hvile på laurbærne, snarere tvert imot. Dette er en stor inspirasjonskilde til å fortsette arbeidet til beste for våre beboere og deres pårørende sammen. For vi kan fremdeles bli enda bedre. Det å drive omsorgsinnovasjon er krevende og det koster. Men jeg må si at jeg synes det er verd hver eneste krone når vi ser hvor mye bedre hverdag beboerne får, sier Elin.
 
Hun synes det er ekstra hyggelig at resultatene fra Oppsalhjemmet nå vekker begeistring både nasjonalt og internasjonalt.
- Vi er glade for å dele erfaringene våre med representanter fra sykehjem i inn og utland som besøker oss for å lære. Det å dele erfaringene våre slik at flest mulig skal få en best mulig og verdig siste fase på livet er noe vi gladelig gjør, sier Haug Nygård.

#fornyersektoren

Relaterte saker