SAMFUNNSANSVAR
Se hele rapporten
CSR friskeansatte - 1.jpg
#friskeansatte

Great Place to Work: Vi utvikler organisasjonen

Vi skaper arbeidsplasser kjennetegnet av positive relasjoner og høy grad av tillit. Organisasjonen Great Place to Work hjelper oss å utvikle arbeidsmiljø og kultur.

Norlandia har inngått et samarbeid med Great Place to Work, en internasjonalt anerkjent aktør som hjelper organisasjoner å evaluere og utvikle sitt arbeidsmiljø og sin kultur. Målet med samarbeidet er å fortsette å bygge og utvikle tillit i organisasjonen, oppmuntre til handlingskraft hos våre ansatte, øke trivselen på arbeidsplassen og sikre en god opplevelse for våre kunder - barn, eldre og gjester.

Starten på vårt samarbeid var en omfattende medarbeiderundersøkelse gjennomført blant alle våre medarbeidere i høst. Basert på resultatene av undersøkelsen er handlingsplaner og spesifikke prosjekter igangsatt. Vi gjennomfører i år blant annet et lederutviklingsprogram med fokus på tillitsbasert ledelse.

 

Medarbeiderfokus 

Norlandia og Great Place to Work har ansatte i fokus. Vi tror at en arbeidsplass som ansatte opplever som god er kjennetegnet av positive relasjoner og en høy grad av tillit. En "Great Place to Work" er en arbeidsplass der man:

  • Har tillit til de man jobber for
  • Kjenner stolthet over det man gjør
  • Trives sammen med folkene man jobber sammen med

Lederfokus 

Vi mener at våre ledere bidrar til en velfungerende arbeidsplass når man:

  • Når organisasjonens mål
  • Atøtter ansatte i å gjøre sitt aller beste
  • Arbeider som et lag i et miljø preget av tillit

Norlandia har en unik kultur og organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag som vi med hjelp av Great Place to Work ønsker å bevare og utvikle i tråd med vår stadige vekst.

 

alt

#friskeansatte

Relaterte saker