SYKEHJEM

GODT LIV, HVER DAG

Vi kombinerer helse og service og ønsker å tilby våre beboere et godt liv – hver dag. Vi tar utgangspunkt i deg som enkeltindivid og vil i samarbeid med deg og dine nærmeste arbeide for at du får et best mulig omsorgstilbud, på dine egne premisser.

Det er viktig for oss at den enkelte beboer opplever en innholdsrik og meningsfull hverdag. Derfor legger vi stor vekt på måltider, aktiviteter og felleskap. En vennlig atmosfære og et kompetent personale er den beste medisinen for et trygt og godt liv. Våre sykehjem har alle høy helsefaglig kompetanse.

Norlandia Care har en unik posisjon i markedet med vår kombinasjon av helsefaglig ekspertise og servicekompetanse fra hotelldrift. Vi tilbyr individuell omsorg sammen med service og atmosfære. Beboernes behov, god ledelse og effektive løsninger er styrende i vårt arbeid for å tilby et godt liv – hver dag til våre beboere.
 

14712526_691711000997158_7320407648216894223_o.jpg

Ønsker du å bo på et nydelig seniorpensjonat i Nordstrand?

Opplever du at det kommunale tilbudet ikke er nok? Krever du høyere standard for deg og dine? Besøk oss på Villa Nordstrand! Et seniorpensjonat av høyeste kvalitet!

Les mer om Villa Nordstrand her

 

3 tema aktivitetsgaranti.jpg
Kultur og aktiviteter
3 tema godt liv hver dag.jpg
Fokus på det friske
3 tema fokus frisk.jpg
Mat og måltider
 

Her finner du våre sykehjem

 
 
Land

Kommune