Orkerød sykehjem

I:\Branding\Foto\Nettside\Eldreomsorg\Orkerød\Enhetsbilder_orkerød.jpg

Kontakt

Orkerød sykehjem
Skogbrynet 51
1513 Moss

Daglig Leder
Sissel Ruud-Hansen
93 88 77 97

E-post: Orkerod.Daglig.Leder@norlandia.com

 

Orkerød sykehjem ligger i naturskjønne omgivelser på Jeløy. Det har totalt 88 plasser fordelt på små enheter. Sykehjemmet ble åpnet i 2001 med 64 plasser, og utvidet i 2007 med ytterligere 24.

Plassene er fordelt på firer- og åtterenheter, og omfatter korttids-, utrednings- og langtidsplasser. Sykehjemmet har flotte enerom med eget bad. Pasientene har tilgang til terrasse og/eller hage.

De ansatte representerer mange ulike faggrupper. Pleiepersonellet består av sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og pleiemedarbeidere. I tillegg har vi aktivitører, spesialsykepleier, og sykehjemsleger. Det er også tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, fotpleier og frisør.

I forbindelse med utvidelsen av sykehjemmet, er det opparbeidet to små "sansehager" på hver side av bygningen. Disse er inngjerdet og kan gi ulike inntrykk som stimulerer sansene: Vann, busker, blomster, grillplass m.v.. Dette er opplevelser som i særlig grad er av betydning for personer med demens.

 

Kontakt

Orkerød sykehjem
Skogbrynet 51
1513 Moss

Daglig Leder
Sissel Ruud-Hansen
93 88 77 97

E-post: Orkerod.Daglig.Leder@norlandia.com

 

Følg oss på Facebook

 

3 tema aktivitetsgaranti.jpg
Kultur og aktiviteter
3 tema godt liv hver dag.jpg
Fokus på det friske
3 tema fokus frisk.jpg
Mat og måltider
 

Orkerødfestivalen

Orkerødfestivalen 2016 er herved erklært en suksess! Tusen takk alle sammen for en helt fantastisk dag. Været var nydelig, og stemningen var nesten magisk. Ordfører Tage Pettersen åpnet festivalen med å klippe snoren med en gullforgylt saks. Deretter gikk vi alle sammen i sambastil-parade rundt huset til scenen ved Dagsenteret, hvor ordføreren sa noen ord. Han nevnte hvor viktig musikk og kultur er for oss alle.