Ullernhjemmet

Ullernhjemmet.jpg

Kontakt

Ullernhjemmet
Ullernchausséen 111 A, B og C
0284 Oslo

Tel.: 23 43 57 00

E-post: Ullern.Sekretaer@norlandia.com

Ullernhjemmet ligger i bygg C på Ullerntunet og ligger nydelig til med utsikt over Oslofjorden. Vi har gode muligheter for uteaktiviteter i park og sansehage. Alle beboere har store flotte og flotte rom med egne bad og dusj. Avdelingene er delt opp i bogrupper med åtte beboere per gruppe. Hver bogruppe har eget kjøkken og stue.

Vi jobber tverrfaglig og har god sykepleierdekning, egen sykehjemslege, fysioterapeut, ergoterapeut, musikkterapeut og egen kvalitetssjef. Sykepleierne har mulighet til å ringe legene hver dag utenom arbeidstid for å søke råd. Vi jobber systematisk med kvalitet. Norlandia er Iso sertifisert. Vi har internundervisning (Norlandiaskole) hver uke og egne ressursgrupper innen blant annet ernæring, demens, palliasjon og pårørendeomsorg.

Vi går turer i nærmiljøet, har sansehage, trening/fellestrim og samarbeid med den lokale menigheten. Vår kulturmedarbeider lager ukentlig kultur- og aktivitetsprogram. Fotpleier er på plass når vil flytter inn, etterhvert vil vi også kunne tilby frisørtjenester. 

Transport og parkering
Gateparkering. Buss 23, 32, trikk 13, T-bane fra Åsjordet.

Kontakt

Ullernhjemmet
Ullernchausséen 111 A, B og C
0284 Oslo

Tel.: 23 43 57 00

E-post: Ullern.Sekretaer@norlandia.com

3 tema aktivitetsgaranti.jpg
Kultur og aktiviteter
3 tema godt liv hver dag.jpg
Fokus på det friske
3 tema fokus frisk.jpg
Mat og måltider