Skoggata bo- og servicesenter

Enhetsbilder_skoggata_ny.jpg

Kontakt

Skoggata bo- og servicesenter
Skoggata 24
1530 Moss

Tel.: 69 87 76 50

E-post: skoggatadl@norlandiacare.no

 

Senteret har 52 leiligheter, hvorav to er parleiligheter, fordelt på tre etasjer. Leiligheten har egen stue med kjøkkenkrok, soverom og stort bad. Hver etasje har egne kjøkken/fellesrom hvor man kan spise sammen, se TV, spille spill eller bare slå av en prat med sine naboer.

I 1. etasje finner vi Café Care, som serverer lunsjretter, kaker og annet godt, mellom kl 09.00 og 16.30. Den er til fri benyttelse for alle som måtte komme forbi. I tillegg vil det bli lagt vekt på å tilberede enkel møtemat for de som leier møtelokalene.

Det er flere møterom i 1.etasje som kan benyttes av ulike organisasjoner, kommunale etater og andre som måtte ønske det. Det vektlegges aktiviteter som er til glede for beboerne i huset, som korsang, strikkekafe og andre kulturelle innslag.

Vår trimgruppe, med Kulturleder Tirill i spissen, er allerede i full gang, så her vil det bli mange typer aktiviteter fremover for våre beboere.

Skoggata bo og servicesenter ligger midt i sentrum av Moss slik at det vil være greit for beboerne å ta seg en tur ned i gågata. I tillegg er det en fantastisk takterrasse med utsikt til sjøen og hvor man kan følge med Horten-Moss ferga på sin tur til og fra Moss.

I Skoggata legger vi vekt på et godt liv, hver dag, både for våre beboere og ansatte.

Kontakt

Skoggata bo- og servicesenter
Skoggata 24
1530 Moss

Tel.: 69 87 76 50

E-post: skoggatadl@norlandiacare.no

 

Nyhet 1

/resources/eldreomsorg/norge/madserud-sykehjem/2-tema_madserud.jpg

Nyhet 2

/resources/eldreomsorg/norge/madserud-sykehjem/Klokkeklovner_madserud.jpg