HJEMMEOMSORG

Oslo Helse og Omsorg inngår fra 01.01.2017 i Norlandia Care Group AS. Fra denne dagen endrer vi navn til Norlandia hjemmeomsorg. Dette medfører ingen endring i måten vi leverer tjenester på. Du vil fremdeles møte de samme profesjonelle og hyggelige medarbeidere som har jobbet hos oss i mange år. Som en del av Norlandia ser vi positivt mot fremtiden og de mulighetene vi får til å utvikle og vokse til det beste for våre kunder.

Brukerundersøkelsen 2015 viste at vi er et trygt valg. Vi er på topp i brukervalgundersøkelsen både innen praktisk bistand OG hjemmesykepleie.

Oslo Helse og Omsorg har eksistert siden 2005. Den gang hadde vi et ønske om å være et trygt supplement til det kommunale tilbudet. Det har vi fortsatt.

Vi har konsesjon på hjemmetjenester innenfor praktisk bistand, hjemmesykepleie og BPA i Oslo.
Vi leverer tjenester på vegne av Oslo kommune (fritt brukervalg). I tillegg tilbyr vi private tjenester der du som kunde legger premissene for hvilke tjenester du ønsker. Våre tjenester kjennetegnes av trygghet, kontinuitet og trivsel. Det koster ikke noe ekstra om du velger oss gjennom Oslo kommune, og du har de samme rettigheter som om leverandøren skulle være din bydel (Oslo kommune). Våre brukere står alltid i fokus! Ta kontakt med oss for en prat.

Telefon: 22 67 80 00
E-post: hjemmeomsorg@norlandia.com

Sitting in living room.jpg

Tjenester

Norlandia hjemmeomsorg leverer tjenester innen:

  • hjemmesykepleie
  • praktisk bistand
  • BPA (brukerstyrt personlig assistent)
  • privattjenester
Les mer
 

Fritt brukervalg

/resources/hjemmeomsorg/Fritt-brukervalg.jpg

Om oss

/resources/hjemmeomsorg/Om-oss.jpg
 
kontakt.jpg

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende samtale slik at du kan få et tilbud på den eller de tjenestene du eller dine trenger.

Vi tar gjerne i mot dine synspunkter. Ingen er så bra at de ikke kan bli bedre!
    
Telefon: 22 67 80 00
E-post: hjemmeomsorg@norlandia.com