HJEMMETJENESTER

Har du spørsmål om tjenestene våre, eller ønsker et uforpliktende hjemmebesøk? 

Ta kontakt
Hjemmeomsorg bil.jpg

Om Norlandia hjemmetjenester


Norlandia Hjemmetjenester er en leverandør av hjemmesykepleie, hjemmehjelp (praktisk bistand) og BPA. Vi er tilstede i Oslo, Bærum, Drammen og omegn. Vi er en av Norges største og mest erfarne tilbydere av privat omsorg og trygghet, kontinuitet og trivsel kjennetegner våre hjemmetjenester. Dersom du har fått vedtak fra din kommune står du fritt til å velge Norlandia hjemmetjenester som din leverandør i henhold til fritt brukervalg. 

Ønsker du hjelp til gjøremål eller har behov som ikke er inkludert i ditt vedtak? Norlandia tilbyr en rekke tilleggstjenester, for eksempel besøksvenn og privat fysioterapi. Disse tjenestene betaler du for selv, men tjenestene skreddersys for deg og dine behov. Du kan lære mer om våre tilleggstjenester her.

 

Fritt brukervalg og kostnader

/resources/hjemmeomsorg/Fritt-brukervalg.jpg

Slik bytter du til Norlandia

/resources/hjemmeomsorg/Om-oss.jpg
 
14712526_691711000997158_7320407648216894223_o.jpg

Ønsker du å bo på et nydelig seniorpensjonat i Nordstrand?

Opplever du at det kommunale tilbudet ikke er nok? Krever du høyere standard for deg og dine? Besøk oss på Villa Nordstrand! Et seniorpensjonat av høyeste kvalitet!

Les mer om Villa Nordstrand her

 

 
Korona info.jpg

Informasjon til brukere om Koronaviruset

Norlandia Hjemmetjenester følger Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratets anbefalinger i forbindelse med utviklingen av koronaviruset. Norlandia Hjemmetjenester vil derfor innføre en rekke strakstiltak.

Vi har et stort fokus på hygienetiltak og syke medarbeidere holdes hjemme. Det er derfor viktig med rask beskjed fra brukere dersom de er utsatt for smitte ved nærkontakt, reise eller karantene av annen grunn.

Les mer og og finne oppdateringer her:

 

Kamfer har fått nytt navn og ny nettside!


Velkommen til Norlandia hjemmetjenester
norlandia.no/hjemmetjenester