Medisinsk klinikk - Tønsberg

Åpningstider
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag og søndag stengt.

Bestill time
Kjelleparken foto.jpg

Om klinikken


Norlandia Medisinske Klinikk (tidligere Osebergklinikken) ligger i Tønsberg og er fylkets største private klinikk.

Vi tilbyr en rekke tjenester samlet under ett tak; allmennleger, spesialister, laboratorium og reisemedisinske tjenester. Av spesialister har vi blant annet hudlege, urolog, gynekolog, ortoped, psykolog og indremedisiner.

Hos oss får du time hos allmennlege på dagen, og time hos spesialist i løpet av kort tid uten henvisning. Vi har også kveldsåpent.

Bestill time i dag, eller ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med.

 
Pel edit.jpg

Opprop fra urologen - Nok er nok!

Et foreslått kutt i statsbudsjettet til bleier for inkontinenspasienter rammer en svak gruppe, øker sosial isolasjon, øker kostnad på andre budsjetter på grunn av mulige bleiesår, øker utstøting fra arbeidslivet og krenker verdigheten til en på forhånd utsatt gruppe. 

Per Espen Låhne er spesialist innen urologi ved Norlandia Medisinske Klinikk og overlege på Urologisk avdeling ved UNN Tromsø og Nasjonalt Kompetansesenter for Inkontinens og Bekkensykdom ved UNN Tromsø.

Han har jobbet med denne pasientgruppen i en årrekke, og ser at de inkontinente stadig blir tilsidesatt i prioriteringer. Fordi det fortsatt er tabubelagt å være inkontinent i Norge, er det få som ønsker å stå frem på avisenes forsider for å ta det siste forslaget til Statsbudsjettet til motmæle. Men nok er nok.

Les Per Espen Låhnes opprop på vegne av Styret i NOFUS her >

 

Her finner du oss

Norlandia Medisinske Klinikk - Tønsberg
Kjellengveien 2C
3125 Tønsberg

Telefon: +47 33 35 21 00

Epost: klinikk.tbg@norlandia.com

Følg oss på Facebook