C:\Users\10410service\Pictures\Takk til Care.jpg

Takker ansatte for gave til flyktninger

En del av Norlandias julegaver til ansatte var denne gangen et bidrag til CARE sitt arbeid med syriske flyktninger. Her er CARE sin julehilsen til Norlandia:

«Til alle i Norlandia-konsernet!
Tusen, tusen takk for den generøse julegaven som dere i Norlandia ga til CARE sitt arbeid for syriske flyktninger. 

Krigen i Syria har vart i over fire år, og millioner av mennesker trenger nødhjelp. Så langt har CARE nådd over en million flyktninger, og takknemligheten vi opplever for vann, mat og tepper er rørende.

Kvinner på flukt
75% av dem som trenger humanitær hjelp er kvinner og barn. Kvinner på flukt er kvinner med ansvar for barn, eldre og syke, og de er spesielt sårbare. En av fire syriske flyktningfamilier i Egypt, Libanon, Irak og Jordan har en kvinne som eneforsørger.

CARE fokuserer på hjelp til kvinner
Mange av kvinnene på flukt er gravide, så mødrehelse er viktig. For pengene vi fikk av Norlandia har vi blant annet skaffet familier rent vann, delt ut «kvinnepakker» med bleier, sanitetsbind, barnemat og hygieneartikler, og vi har gitt familier varme klær og tepper.

Takk! Deres gave betyr enormt mye.

De varmeste julehilsener fra
Alle i CARE Norge»

Om CARE:
CARE er en hjelpeorganisasjon som jobber for kvinners og jenters rettigheter. Vi mener at hjelp til kvinner hjelper flere. CARE har prosjekter innen nødhjelp og langsiktig bistand i flere av verdens fattigste land. CARE er en av verdens største hjelpeorganisasjoner med virksomhet i 90 land. CARE er partipolitisk og religiøst nøytral.