Åpning2.jpg

Vellykket markering

Norlandia overtok Orkerød sykehjem i Moss 1. september

På en vakker 1. september overtok Norlandia ansvaret for driften av Orkerød sykehjem på Jeløya i Moss kommune. Det var store forventninger i luften og meget god stemning. Sykehjemmet var vakkert pyntet for anledningen. En fullsatt sal opplevde taler av ordfører Tage Pettersen, konsernsjef i Norlandia Hilde Britt Mellbye og ny daglig leder ved Orkerød Sissel Ruud-Hansen. Brukerråd, mange frivillige, mange ansatte, og sentrale politikere var tilstede.  Fagforbundet hadde med en flott fruktkurv som en hyggelig gave.

Den dyktige musikkterapeuten ved Orkerød, Arne Brunvoll, akkompagnerte under kulturinnslagene:  En beboer fremførte klassiske melodier av Beethoven på munnspill;  sykehjemmets beboersangkor tolket svenske viser.

Norlandia har bekostet ombygging av resepsjonen slik at dette området fremstår mer åpent, og dette tiltaket ble godt mottatt.  Gjestene fikk nyte en storslagen kake produsert ved Norlandia-drevne Skoggata bo- og servicesenter i Moss.

I sum ble dette en minneverdig markering av overtagelsen.  Norlandia ser frem til å ha ansvar for en av de viktigste institusjonene i Moss kommune i årene fremover, og vi gleder oss til å vise oss tilliten verdig.