Intranett_0005__TBF5307.jpg

Vi har gått til Wien!

De siste 4 månedene har vi hatt en felles aktivitetskampanje på våre sykehjem. I dag gikk vi sammen over målstreken i Frognerparken.

Den fiktive turlypa gikk fra Oslo til Wien, med stopp på veien innom Göteborg, København, Berlin og Praha. Alle aktiviteter beboerne har vært med på de siste månedene har blitt omregnet til kilometer på reiseruten, med markeringer hver gang enhetene har nådd de ulike stoppene på ruten. Vi har kost oss underveis med svenska köttbullar, danske røde pølser, berlinerboller og tsjekkisk øl.

I dag har rundt 80 spreke beboere fra Oslo, Bærum og Moss sammen gått over målstreken i Frognerparken, og vi feirer med wienerbrød, wienerpølser og en liten wienervals. For noen kulturledere og kulturmedarbeidere vi har i Norlandia som sammen har planlagt og gjennomført dette, og hver dag motivert til mosjon på alle våre enheter!

Eldrebyråd i Oslo, Aud Kvalbein, kastet glans over arrangementet og holdt en motiverende tale til turgåerne før start. Og som vår egen eldreomsorgsdirektør Gunhild Bergsaker sa i talen sin; det viktigste er at vi beveger oss og bevarer helsa!

alt